PRŮMYSLOVÉ NÁTĚRY BARIL

Vítejte na stránkách společností Baril Coatings BV a Inchroma s.r.o.!

Vážíme si toho, že si významný nizozemský výrobce průmyslových nátěrových hmot vybral z řady zájemců pro reprezentaci na českém trhu právě firmu Inchroma s.r.o.. Společným cílem producenta a distributora je nabídnout českému trhu prvotřídní kvalitu produktů spolu s poradenským servisem včetně doporučení vhodných průmyslových nátěrových systémů v souladu s ČSN ISO EN 12944 a aplikačních technologií.

Průmyslové barvy BARIL Antikorozní nátěry BARIL Průmyslové barvy BARIL Průmyslové nátěry BARIL Antikorozní nátěry BARIL Průmyslové barvy BARIL Antikorozní nátěry BARIL Průmyslové nátěry BARIL Průmyslové barvy BARIL Průmyslové nátěry BARIL Antikorozní barvy BARIL

Články

8.12.2009 - Nátěry pro lodní a petrochemický průmysl (C5 1, C5 M, Im 1, Im 2, Im 3)

 UniBar TR

Vynikající výrobek určený k nátěrům ponořených částí lodí a k nátěrům přístavního zařízení. Má vysoký obsah pevných látek a ve spojení s unikátní technologií DCC poskytuje dlouhodobou ochranu. Jedná se o úspěšnou náhradu téru a asfaltu.

 PoluRan MC Zimox

Vlhkem  vytvrzující jednosložkový zinc-mio primer určený k nátěrům ponořených i neponořených částí lodí.Má extrémní odolnost proti korozi a silnému mechanickému působení. Aplikace nemá žádná omezení s ohledem na vlhkost a mokrý povrch v teplotním rozmezí od 0°C až do 35°C.

 PoluRan Rupac

Velmi účinná mezivrstva s vysokým obsahem pevných látek, vytvrzovaná technologií DCC.  Je přetíratelná všemi typy antivegetativních nátěrových systémů.

 PoluRan Pacific Superior

Dvousložkový mimořádně lesklý polyuretanový finální nátěr na bázi hydroxy akrylátu a alifatického izokyanátu. Má vynikající stálobarevnost a výbornou chemickou a mechanickou odolnost.

 UniBar ZN HS

Zinkový epoxidový základ s vysokým obsahem pevných látek. Má extrémní účinnost proti korozi. 

SteelKote Miox

Univerzální , antikorozní , EPA vyhovující epoxidový nátěr s obsahem železité slídy. Jako jednonátěrový systém se snadno aplikuje a poskytuje velmi účinnou ochranu proti korozi. Má extrémní těsnící vlastnosti . Je certifikován dle standardu NORSOK M-501.

PolyCoat HS

Výborný dvoukomponentní polyuretanový , fosforečnozinečnatý nátěr určený pro aplikaci v chemických závodech, pobřežních zařízeních, rafineriích, na nádrže a konstrukce v různých atmosférických a průmyslových prostředcích. Produkt je certifikován dle  standardu NORSOK .

 


INCHROMA s.r.o., Zátor 185, 793 16 Zátor, Tel: 554 625 700, Fax: 554 625 934
Copyright © 2009 - Baril.cz - všechna práva vyhrazena

webdesign by web-evolution